Boeken

Welke boeken moet je gelezen hebben om meer te weten van online marketing? In dit artikel vind je een opsomming van 10 boeken die je gelezen moet hebben.

1. Doelgericht SEO – Tonny Loorbach

Wil jij ook gratis hoger scoren in Google? In het boek ‘Doelgerichte SEOneemt Tonny Loorbach je mee in de wereld van SEO. In het boek worden heldere analyses en voorbeelden uit de praktijk gegeven waarmee je een inkijkje krijgt in het werk van Tonny. Doordat het boek een praktische aanpak heeft kun je er ook direct zelf mee aan de slag! Het boek is zowel nuttig voor startende ondernemers, maar biedt zeker ook relevante informatie voor gevorderden. 

Lees hier een uitgebreide review over het boek.

Koop het boek hier

Boek Doelgerichte SEO

Boek Doelgerichte SEO

2. De online marketing tornado – Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach

Tonny Loorbach heeft ook een boek geschreven met zijn compagnon Martijn van Tongeren. Zij noemen dit boek zelf ook wel de ultieme ‘bijbel’. Het boek bevat een compleet stappenplan voor meer bezoekers, leads en klanten via het internet en is daarmee geschikt voor alle ondernemers die meer willen leren over online marketing. Door de praktische tips in het boek kun je meteen aan de slag. Dit boek koop je hier en is ook nog eens spotgoedkoop!

Lees hier alle reviews over dit boek

3. Online marketing expert in een week – Jeroen Bertrams

In dit boek maak je in hoofdlijnen kennis met online marketing. Het boek is opgedeeld in drie delen waar je meer leert over de verschillende vormen van online marketing (meer dan 20!), online marketingcampagnes en het optimaliseren van de eigen website. Een heel hoop kennis dus. Daarnaast is het ook nog eens mooi meegenomen dat het boek lekker weg leest en je tijd overhoudt om zelf aan de slag te gaan met online marketing. 

Ga meteen aan de slag!

4. Basisboek online marketing – Marjolein Visser en Berend Sikkenga

Nog onbekend in de wereld van online marketing? Dan biedt dit boek je de basiskennis die je nodig hebt. Door de combinatie van theorie en praktijk leer je snel de basis van online marketing. Schrik niet van aantal pagina’s (605!), het boek is overzichtelijk en duidelijk geschreven. Wanneer start jij met kennis opdoen? Je koopt het boek gemakkelijk via bol.com.

Start vandaag nog met basiskennis opdoen

5. Maak ze gek! – Aartjan van Erkel

Door de fraaie uitstraling van dit boek heb je meteen zin om te gaan lezen. Het boek leest makkelijk weg en biedt handige tips hoe je jezelf beter kunt profileren en positioneren in de online wereld. Ook voor ervaren online marketeers biedt het boek interessante inzichten. Aartjan van Erkel werkte voor een aantal grote bedrijven (Booking.com, Microsoft) dus heeft heel veel inzicht hoe je klanten aantrekt. 

Bestel het boek hier

6. Meer omzet met je webshop – Jurgen Jongejan

Wil jij weten hoe je meer omzet kunt behalen met je webshop? Jurgen deelt zijn jarenlange ervaring. Met dit boek verbeter je de conversie van je webshop structureel. Het boek is aan te raden voor iedereen die een eigen webshop heeft. Door de praktische tips heb jij dit boek zo weer terugverdiend. 

Koop het boek nu tijdelijk met korting

7. E-mailmarketing – Tamara Gielen en Hans Smellinckx 

Het boek E-mailmarketing bevat volop tips, tricks en strategieën voor beginners en gevorderden. In het boek lees je waarom het slim is om aan de slag te gaan met e-mailmarketing. Door de praktische tips kun je meteen aan de slag! Het boek is zowel te bestellen als e-book als hardcover. Wil je meer weten over e-mailmarketing? Lees dan deze blog.

Bekijk hier of het boek iets voor jou is

8. Affiliate Marketing for Dummies – Ted Sudol en Paul Mladjenovic

Nog helemaal nieuw in de wereld van affiliate marketing? Lees dan het boek Affiliate Marketing for Dummies. In het boek wordt uitgelegd hoe deze vorm van marketing werkt, worden tips gedeeld over affiliate-programma’s en leer je hoe je goede content schrijft.  

Bestel het boek via Amazon.nl

9. Digital Marketing Strategy: An Integrated Approach to Online Marketing – Simon Kingsnorth

Vind jij het niet erg om een Engels boek te lezen en wil je meer leren over Digital Marketing ofwel Online marketing? In het boek van Simon Kingsnorth leer je over verschillende technieken. Het boek is duidelijk geschreven waardoor je meteen aan de slag kunt! Koop het boek hier.

Bekijk hier wat anderen van het boek vinden

10. Social Media Marketing 2020 – Steven Cooper

Social Media is niet meer weg te denken uit ons leven. Bijna iedereen gebruikt het. Wil jij weten hoe jij onder andere Facebook, Twitter, Youtube en Instagram inzet om je bedrijf te promoten? Het boek van Steven Cooper bevat de meest relevante informatie op dit gebied. In het boek wordt je stap voor stap meegenomen hoe je social media inzet voor jouw bedrijf. Middels makkelijk te begrijpen voorbeelden en duidelijk informatie een interessant boek om te lezen. 

Koop het boek hier

Ben je op zoek naar business boeken voor ondernemers? Wij hebben 10 fijne boeken op een rij gezet! 

Deze pagina bevat affiliatelinks. Dit betekent dat wij een kleine fee krijgen over de producten die jij via ons aanschaft. Jij betaalt niets extra’s. 

 

 

BoekenBoeken

Deel