SEO

7 online marketing podcast

Podcastst zijn helemaal in op dit moment. Via Spotify, Apple Podcasts app, Google Podcasts app, maar ook via bijvoorbeeld de NPO Radio 1-app kun je gemakkelijk podcasts luisteren. Er worden talloze podcasts aangeboden op dit moment, dus voor ieder wat wils. Hieronder lichten we wat podcasts toe die meer gericht zijn op (online) marketing: 

1. SEO Podcast

In de SEO Podcast leer je hoe je je website beter vindbaar maakt op verschillende manieren. Je kunt onder andere luisteren naar aflevering over zoekwoorden, content-structuur en linkbuilding. De duur van de afleveringen varieert tussen de 30 minuten en 70 minuten. Beluister de SEO Podcast hier

2. Jacko Meijaard Podcast

Jacko Meijaard, bekend van de internetsuccesgids.nl heeft zijn eigen podcast waarin tal van zaken aan bod komen die gericht zijn op geld verdienen op internet, mindset en ondernemen. Elke week brengt hij een nieuwe podcast uit, hij zit inmiddels al ruim over de 200 podcasts! 

3. Digital Marketing Podcast

Op de hoogte blijven van de laatste online marketing trends? Volg dan de Digital Marketing Podcast. Er komen diverse onderwerpen aan bod én ook komen er interessante sprekers langs. 

4. Future Shock

VPRO Tegenlicht heeft een podcast gemaakt over de toekomst met makers, doeners en denkers: Future Shock. Het is een podcast over technologie in relatie tot marketing. Elke twee weken verschijnt er een nieuwe aflevering. 

5. Boston Bay Money Podcast

Als je alles wilt weten over geld, sales, investeren, aandelen en hoe je geld voor jou kunt laten werken, dan moet je zeker eens luisteren naar de podcast van Boston Bay. Er worden geregeld nieuwe podcasts toegevoegd met interessante inzichten.

6. De IMU Podcast

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren geven wekelijks een kijkje achter de schermen bij hun bedrijf IMU (Internet Marketing Unie). Leer door de afleveringen hoe je jouw online business naar een volgend level tilt. Eenvoudig te beluisteren via Spotify. 

7. Ondernemen op Slippers

Bas Urlings maakt de podcast Ondernemen op Slippers. Hij reisde 2 jaar lang als Digital Nomad over de wereld en runde zijn bedrijf. In zijn podcast kun je luisteren hoe zijn avontuur begon, welke bedrijven hij startte en welke lessen hij heeft geleerd. Liever beeld bij het geluid? Zijn podcast is ook te zien (met foto’s etc.!) op YouTube. Luister elke week naar een nieuwe aflevering. 

 

Dit waren de 7 online marketing podcasts die wij aanraden! Niet zo’n fan van podcasts luisteren? Lees hier welke online marketing boeken wij aanraden. 

 

Deel