Boeken

Business boeken voor onder de kerstboom. Ja, het is alweer bijna zover! De feestdagen staan weer voor de deur. Ben je op zoek naar een inspirerend boek voor onder de kerstboom? Wij hebben de 10 fijnste business-boeken voor je op een rij gezet.

Top 10 business boeken voor onder de kerstboom

Lees snel verder!

1. Master your Mindset

Michael Pilarczyk, de schrijver van het boek, heeft een persoonlijk verhaal geschreven over zakelijk succes en de kracht van gedachten. Het boek is enorm succesvol en heeft veel mensen op weg geholpen hun mindset positief te veranderen. Het boek is een aanrader voor iedereen die even niet goed weet welke kant hij of zij op wil. In het boek leer je hoe je belemmerende gedachten om kunt zetten en kom je erachter wat je écht wil in het leven. Master your Mindset is een fantastisch business boeken voor onder de kerstboom!

Koop het boek hier

2. Think and Grow Rich

Think and Grow Rich is een boek dat al meer dan 100 miljoen keer verkocht is (!) en kan daarmee als klassieker worden bestempeld. Napoleon Hill is de schrijver van het boek en legt uit hoe je door een bepaalde gedachtegang succesvol kunt worden. Het boek is goed voor je persoonlijke ontwikkeling en groei. En hoewel het boek al in 1937 geschreven werd, is het nog steeds toepasbaar.

Schaf het boek vandaag nog aan

3. De Rijkste Man van Babylon

De hoofdrolspeler van het boek ‘De Rijkste Man van Babylon’ legt op een praktische wijze uit wat de regels zijn voor rijkdom en welvaart. Het boek zit vol met adviezen en wijze lessen. En hoewel ook dit boek al oud is (1926), heeft Michael Pilarczyk (van het eerder besproken boek Master Your Mindset) het boek in een modern jasje gestoken.

Dit boek is te verkrijgen in het Engels en in het Nederlands

4. Zero to One

De Amerikaan Peter Thiel weet hoe je iets nieuws creëert en geen na-aper bent. In het boek ‘Zero to One’ legt hij aan ondernemers uit hoe je ervoor zorgt dat je iets nieuws verzint in plaats van dat je succesvolle bedrijven kopieert. Peter Thiel is de medeoprichter van PayPal en heeft in verschillende grote bedrijven geïnvesteerd, dus weet waar hij over praat. Een inspiratiebron voor start-ups en iedereen die wil beginnen met ondernemen!

Je bestelt het boek eenvoudig bij Bol.com

5. Work hard, Travel harder

Suzanne van Duijn, van Vrije Meid, schreef dit heerlijke boek. Het boek gaat over werken en reizen als digital nomad. In het boek wordt je meegenomen naar allerlei mooie bestemmingen. En er staan interviews met andere digital nomads in. Maar, je leert ook hoe je digital nomad kunt worden. Suzanne geeft antwoord op de volgende vragen: Welke beroepen kun je uitoefenen? Hoe vind je klanten op afstand? Hoe vind je geschikte locaties om te werken? En nog veel meer!

Dit boek zit boordevol inspiratie

6. Rijke Pa, Arme Pa

Rijke Pa, Arme Pa. Het boek is de vertaling van Rich Dad, Poor Dad van Robert Kiyosaki. Dit boek is een dikke vette aanrader voor iedereen die meer leren hoe je meer geld kunt verdienen, dit kunt behouden en hoe je geld voor je kan laten werken. Door het lezen van dit boek geef je een flinke boost aan je financiële kennis en kunnen we je verzekeren dat je op een andere manier naar geld gaat kijken.

Koop het boek hier

7. Shoe Dog

Het boek ‘Shoe Dog’ is een autobiografie van de oprichter van Nike. Phil Night neemt je van A tot Z mee in zijn succes. Het begint er mee dat hij zelf aan het rennen was en een ingeving kreeg om sportschoenen te ontwikkelen. Het gehele proces staat nauwkeurig beschreven. Hij legt uit hoe hij zaken deed in de beginjaren en hoe hij verder groeide. Het is inspirerend om te lezen hoe iemand vanaf 0 een invloedrijk bedrijf heeft opgebouwd. Daar kunnen veel ondernemers van leren.

Bestel het boek hier

8. Radicals

Ben je op zoek naar een interessant maar goedkoop business boek voor onder de kerstboom? Dan is ‘Radicals’ van Jamie Bartlett iets voor jou. Het boek kost nog geen 10 euro. In het boek worden verschillende verhalen verteld. In elk verhaal gaat het om mensen die op een andere manier naar de wereld kijken en anders denken. Door dit anders denken hebben ze verschillende dingen bewerkstelligd. Een interessante en inspirerend boek voor zowel startende als ervaren ondernemers.

Bestel het boek voor nog geen 10 euro

9. Start With Why

Start With Why, in het Nederlands ‘Begin met het Waarom’ van Simon Sinek leert je het ‘waarom’ centraal te stellen in je bedrijf. Veel mensen die een bedrijf starten, denken alleen aan het ‘What’ en de ‘How’, maar niet aan de ‘Why’. Door het ‘waarom’ centraal te stellen bepaal je een missie en visie en dit vergroot de kans op succes. Het boek staat vol met voorbeelden en strategieën om een bedrijf te beginnen.

Je koopt het boek aan voor maar 10 euro

10. Steeds leuker

Dit boek is misschien wat minder zakelijk gerelateerd, maar wel een ontzettend leuk boek voor onder de kerstboom. Jelle Hermus schreef het zelfhulpboek ‘Steeds leuker’ geschreven, waar inmiddels al de 10e druk van verschenen is. Het boek zit boordevol informatie om het leven leuker te maken, soms met een knipoog. Daarnaast heeft het boek ook een gezellige uitstraling en mooie lay-out. Het is een leuk boek voor het hele gezin!

Maak jouw leven ook steeds leuker!

Zo, dit was onze top 10 boeken voor kerst, gericht op ondernemen. Op zoek naar boeken die specifieke gericht zijn op online marketing? Je leest ze hier.

business boeken

Deze pagina bevat affiliate links. Dit betekent dat wij een kleine fee krijgen over de producten die jij via ons aanschaft. Jij betaalt niets extra. 

business boeken

Deel