Boeken Software

Ga je aan de slag met e-mail marketing? Lees deze boeken en wordt een echte pro!

E-mail marketing kort uitgelegd

E-mail marketing is een vorm van online marketing die middels e-mails wordt uitgevoerd. Door het versturen van e-mails aan klanten, probeer je hen over te halen om een product of dienst te kopen. Vaak gaat hier aan vooraf dat je ze voorziet van relevante informatie. Zo bouw je een goede relatie op met jouw toekomstige klant. 

Eerder schreven we al een artikel over tips voor e-mail marketing software.

E-mail marketing boeken

Wil je meer leren over hoe e-mailmarketing precies in elkaar steekt? Wij raden de volgende 3 boeken aan:

1. E-mailmarketing – Tamara Gielen en Hans Smellinckx 

Het boek E-mailmarketing bevat volop tips, tricks en strategieën voor beginners en gevorderden. In het boek lees je waarom het slim is om aan de slag te gaan met e-mail marketing. Door de praktische tips kun je meteen aan de slag! Het boek is zowel te bestellen als e-book als hardcover

2. In 10 stappen effectieve e-mailmarketing ontmaskerd – Jan Everts 

Dit boek is onderdeel van de serie 10 Stappen Boekenserie en vertelt je door middel van 10 stappen uit hoe je de juiste basis voor effectieve e-mailmarketing legt. Een handig boek voor beginners. Aan de hand van handige tips en praktijkvoorbeelden kun je zelf meteen aan de slag. Duidelijke en heldere taal maken dat je het boek er gemakkelijk bij pakt!

3. E-mailmarketing in 60 minuten – Jordie van Rijn 

Snel leren hoe je e-mailmarketing het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf? Het boek E-mailmarketing in 60 minuten geeft concrete tips hoe je hiermee aan de slag kunt. Het boek staat boordevol informatie en illustraties. Het is een fijn en handzaam boek, je neemt het zo overal mee naar toe! Bestel het boek hier.

Dit waren de tips voor e-mail marketing boeken. Met deze boekentips voor e-mail marketing kun jij vandaag nog aan de slag!

Deze businessboeken zijn ook interessant voor jou

Deze pagina bevat affiliate links. Dit betekent dat wij een kleine fee krijgen over de producten die jij via ons aanschaft. Jij betaalt niets extra’s. 

Deel