Boeken SEO

In dit artikel lees je een review van het boek Doelgerichte SEO. Overweeg jij het boek Doelgerichte SEO te lezen? Lees onderstaande recensie!

Doelgerichte SEO

Het boel Doelgerichte SEO is geschreven door Tonny Loorbach, inmiddels een bekende binnen de wereld van online marketing. Naast dit boek schreef hij ook het boek De Online Marketing Tornado en verschillende e-books, zoals Winnen in Google.

Aan de hand van praktische tips wordt in het boek uitgelegd hoe je hoger kunt scoren in Google. Je krijgt een kijkje in de wereld van SEO en leert meer over zoekmachineoptimalisatie.

Algemene informatie over het boek:

  • Auteur: Tonny Loorbach
  • Uitgever: Visual Steps
  • ISBN: 978 90 5905 474 5
  • Aantal bladzijden: 184

Review boek Doelgerichte SEO

Aan de hand van drie punten vertellen we jou wat we van het boek vinden. We vertellen je eerst meer over de opbouw van het boek, nemen je dan mee door de inhoud en vertellen tenslotte nog iets over de leesbaarheid.

Opbouw

Het boek is opgebouwd uit 13 hoofdstukken. Deze worden overzichtelijk weergegeven in de inhoudsopgave. Na de inhoudsopgave volgt een voorwoord waarin Tonny Loorbach meer vertelt over zichzelf en het ontstaan van zijn bedrijf. Elk hoofdstuk is opgebouwd uit verschillende paragrafen. Op deze manier is de informatie in kleine stukjes opgedeeld en heel behapbaar gemaakt. Achterin het boek staat een index, waarin je op alfabet kunt zoeken naar specifieke thema’s of onderwerpen.

Inhoud

Laten we het maar gelijk benoemen: het boek staat boordevol informatie. Als je kijkt naar de inhoudsopgave, zie je al meteen welke onderwerpen er allemaal aan bod komen. En dat zijn er nogal wat. Zo komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: keywordchecklist, SEO-structuur, contentstrategie en SEO voor mobiel. Als we kijken naar dat eerste onderwerp, leer je meer over de title tag, de meta description, een broodkruimelspoor en longtail-keywords. Je ziet dus dat er veel diverse onderwerpen over SEO aan bod komen. Er wordt diep ingegaan op de onderwerpen en er wordt geen informatie achterwege gelaten. Dat maakt het boek compleet en super praktisch.

Leesbaarheid

In het boek Doelgerichte SEO wordt veel gewerkt met plaatjes en schermafbeeldingen op situaties te verduidelijken en extra informatie te geven. Bijna op elke pagina kom je wel afbeeldingen tegen. Dit verhoogt het leesgemak van het informatieve boek.

Verder worden (moeilijke) begrippen goed uitgelegd en is het boek gemakkelijk te lezen. Het taalgebruik is erg fijn en spreekt aan. En wat ook leuk is: in het boek wordt gewerkt met quotes, een leuke aanvulling op de tekst die er staat en ook een extra motivering om aan de slag te gaan.

boek doelgerichte seo review

Eindoordeel

Ik denk dat je wel kunt raden dat wij van mening zijn dat het boek heel erg handig en fijn is! Het boek bevat veel nuttige informatie, leest makkelijk weg en is als je het ons vraagt compleet. Wij zouden het boek dan ook zeker aanraden om te kopen en te lezen. Het boek geeft veel praktische tips, zowel door middel van tekst als afbeeldingen. Alle informatie is goed te volgen en duidelijk uitgelegd. Als je de verschillende stappen in het boek doorloopt en toepast op je eigen website, ga je zeker zien dat je website beter scoort in Google.

In dit artikel las je een review van het boek Doelgerichte SEO. En? Ben je overtuigd om dit boek ook te kopen? Je bestelt het boek eenvoudig via Bol.com.

Meer leren over SEO? Wij hebben 5 tips voor jou op een rij gezet.

Deze pagina bevat affiliate links. Dit betekent dat wij een kleine fee krijgen over de producten die jij via ons aanschaft. Jij betaalt niets extra’s.  

Deel