Boeken

In dit artikel lees je een review van het boek De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard. Overweeg jij dit boek te lezen? Lees onderstaande recensie!

De Laptop Lifestyle

Het boel De Laptop Lifestyle is geschreven door Jacko Meijaard, uitgebracht halverwege november 2020. Jacko Meijaard is inmiddels een bekende binnen de wereld van online marketing. Hij is bekend van de Internet Succes Gids en de Affiliate Marketing Revolutie. De Laptop Lifestyle is het eerste fysieke boek dat Jacko heeft uitgebracht. De schrijver van het boek neemt je mee in de wereld van affiliate marketing.

Algemene informatie over het boek:

  • Auteur: Jacko Meijaard
  • Uitgever: Meijaard Media
  • ISBN: 978-90-9033766-1
  • Aantal bladzijden: 223

Review boek Doelgerichte SEO

Lees hieronder wat wij vinden van de opbouw, inhoud en leesbaarheid van het boek.

Opbouw

Het boek begint met een voorwoord. In dit voorwoord spreekt Jacko de lezer toe. Doordat je persoonlijk wordt aangesproken, voelt het alsof het boek speciaal voor jou geschreven is. Na het voorwoord volgen 19 hoofdstukken. In de eerste hoofdstukken vertelt Jacko Meijaard zijn persoonlijke verhaal. Dit is een inspirerend verhaal, omdat hij ook met 0 begonnen is en, zoals je weet, inmiddels succesvol is. In de eerste hoofdstukken wordt ook het aspect van motivatie en doorzettingsvermogen benadrukt. Voor Jacko Meijaard is affiliate marketing het ultieme middel naar complete vrijheid.

Na een persoonlijke introductie in het boek, wordt je meegenomen in de wereld van affiliate marketing. Wat is affiliate marketing? Hoe werkt affiliate marketing? In het boek lees je de antwoorden op deze vragen. Je krijgt ook meer te weten over een niche kiezen, SEO en een website opzetten.

In de laatste hoofdstukken van het boek benadrukt Meijaard het belang van data analyseren, slimme funnels opzetten en zaken uitbesteden.

Inhoud

Het boek staat vol met tips. En die gaan dus niet alleen over affiliate marketing. Ook legt Jacko Meijaard uit hoe je een zoekwoordenonderzoek doet, hoe je hoger in Google scoort en dat je niet zonder een plan kunt. “Ga aan de slag met een plan, zorg voor een structuur. Weet waar je het voor doet. Creëer een winnende mindset”. Bij elk hoofdstuk staat een quote, als extra motivatie.

Leesbaarheid

Het boek is handzaam en heeft een eenvoudig ontwerp. En hoewel het boek 223 bladzijdes telt, lees je het binnen een middag uit. Dit komt door de vlotte schrijfstijl en natuurlijk het interessante onderwerp. Het is een handig boek om er af en toe weer eens bij te pakken.

Eindoordeel

Het boek De Laptop Lifestyle is populair en wij begrijpen wel waarom. Het boek is op een fijne manier geschreven. Informatie wordt hierdoor behapbaar en is eenvoudig te begrijpen. Daarnaast is het boek inspirerend en laat het zien wat er allemaal mogelijk is als je maar door zet. Jacko Meijaard is daar het levende voorbeeld van.

In dit artikel las je een review van het boek De Laptop Lifestyle. Ben jij overtuigd en wil je het boek lezen? Je bestelt het boek eenvoudig via deze website. Wil je daarna ook daadwerkelijk aan de slag? Meld je aan bij de Affiliate Marketing Revolutie!

Meer leren over Online Marketing? Wij leggen 5 vormen van online marketing verder aan je uit.

Deze pagina bevat affiliate links. Dit betekent dat wij een kleine fee krijgen over de producten die jij via ons aanschaft. Jij betaalt niets extra’s.  

Deel